Şirinevler de Butik Sitede, Sıfır, 3+1, Lüks Daire

İlan Özellikleri

İlan No
629277
Fiyatı
560,000 TL
İlan Türü
Satılık Daire
İl
İstanbul
İlçe
Bahçelievler
Semt
Şirinevler
Brüt m2
123
Net m2
0
Oda Sayısı
3+1
Banyo Sayısı
2
Bina Yaşı
0
Bina Kat Sayısı
5
Bulunduğu Kat
2
Isıtma
Merkezi (Pay Ölçer)
Kullanım Durumu
Boş
Tapu Durumu
Kat Mülkiyetli
Krediye Uygunluk
Uygun
Site İçi
Evet
Kira Getirisi
2,500 TL
İlan Hakkında Detaylı Bilgi

DAİRE İÇ ÖZELLİKLERİ ...

Satılık dairemiz, 3 oda, 1 salon, 123 m2, ebeveyn banyolu lüks dairedir. Daire doğalgaz merkezi sistem ısı pay ölçerli, lake mutfak ve banyo dolapları, lüks vitrifiyeli, ankastre mutfak 3’lü setli, özel yapım lake iç kapılar, antrede vestiyer, ıslak zeminler seramik, odalar laminat parke, camlar ısı ve ses yalıtımlı pvc doğrama, duvarlar saten alçı ve saten boyalı, tavanlar kartonpiyerli, asma tavan spot ve led ışıklandırmalıdır.

BÖLGE DETAYLARI ...

Şirinevler Mahallesinde Bahçelinizam mevkiinde yer alan dairemiz; Bahçelievler devlet hastanesine, Karadeniz ve Cem Atabeyoğlu parklarına Komşu, çevresindeki GSD Eğitim Vakfı İlkokuluna, Şehit Mahir Ayabak Ortaokuluna, Bahçelievler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine, Şehit Erol Olçok Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine, Üçevler ve Merkez Camii’ne birkaç dakikalık mesafede yer almaktadır.

BİNA ÖZELLİKLERİ ...

Binamız tek bloktan ve toplamda 49 daireden oluşmaktadır. Binamızda merkezi uydu sistemi, su deposu, hidrofor, kapalı devre kameralı güvenlik sistemi, 2 katlı, kapalı otopark ve sığınak bulunmaktadır.

ULAŞIM BİLGİLERİ ...

Atatürk havaalanına 4 km, E5, Metro ve Metrobüs Duraklarına 1 km, Bahçelievler Belediyesi, Hükümet Konağı ve Vergi Dairelerine 600 metre mesafede olan sitemize ulaşım sağlayabileceğiniz Minibüs ve İETT hatları ve Durak Bilgilerinden bazıları şunlardır, · Kerim Çavuşpaşa İETT durağı: 97B / HT11 / MK43 · Üçevler İETT durağı: 78ZB / 97 / 97E / 97K / 98A / 98M · Bahçelievler Metro - Basın Sitesi - Çavuşpaşa Minibüs hattı

TEKNİK DETAYLAR ...

Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış, deprem yönetmeliğine uygun, radye temel, perde betonlu, ısı ve ses yalıtımlıdır.

İç Özellik
ok
ok
ok
ok
ok
ok
ok
ok
ok
ok
ok
ok
ok
ok
ok
ok
ok
ok
ok
ok
ok
ok
Dış Özellik
ok
ok
ok
ok
ok
ok
ok
ok
ok
ok
ok
Muhit
ok
ok
ok
ok
ok
ok
ok
ok
ok
ok
ok
ok
ok
Ulaşım
ok
ok
ok
ok
ok
ok
Manzara
ok
Konut Tipi
ok
ok
Cephe
ok
BAHÇELİEVLER EVİNİARA.COM DA!
Яндекс.Метрика